Utorok1. október 2024, meniny má Arnold, zajtra Levoslav

Na podujatí HELL Boxing Kings vystúpi aj Rytmus. Víťazi získajú titul s podporou WBO a lukratívnu finančnú odmenu.

PR článok
(Zdroj: HELL Boxing Kings)

HELL Boxing Kings smeruje do finále svojej prvej sezóny. Zapojilo sa nej viac ako 15 000 kandidátov z desiatich európskych krajín. Už o pár týždňov sa v maďarskom Miškolci začne najväčšia boxerská šou svojho druhu. V centre pozornosti budú okrem najlepších európskych boxerov, prítomné aj známe osobnosti. Sprevádzať do ringu ich budú svetoví hudobní interpreti.

Každý fanúšik kvalitného boxu a športových šou by si mal označiť v kalendári dátumy 10., 17., 24. novembra a 1., 8., 15. a 22. decembra. Počas týchto termínov vystúpi v modernej aréne DVTK v Miškolci jeden z najznámejších maďarských hudobníkov - raper Majka. Chýbať nebude ani úspešná skupina AK26 a raper KKevin. Bulharská diva Dara, ktorá uchvátila milióny fanúšikov, predvedie svoj repertoár 24. novembra. Slovensko a Českú republiku bude v medzinárodnej šou reprezentovať raper Rytmus, ktorý svojím koncertom nedávno vypredal pražskú O2 arénu.

Na podujatiach vystúpi aj ambasádor projektu, majster sveta v štyroch váhových kategóriách a šampión WBA, WBC a IBF - Roy Jones Jr. Držiteľ 66 profesionálnych víťazstiev, v ktorých dosiahol 47 KO na najväčších svetových pódiách, bude prítomný na prvom a záverečnom majstrovskom galavečeri. Ten odhalí kto získa majstrovský opasok a výhru 100 000 dolárov, a to v každej divízii. Okrem toho na podujatí vystúpi aj ďalšia americká hviezda, ktorej meno je ešte prekvapením. 

Za získaním majstrovského opasku stojí najprestížnejšia boxerská organizácia na svete WBO. Táto rešpektovaná značka urobila pri HELL Boxing Kings výnimku. „Vo WBO je základným kritériom, že tituly majstra sveta a iné vysoko hodnotené tituly, by sa mali vyhrávať v zápasoch trvajúcich aspoň 10 kôl. Organizácia však od začiatku považovala HELL Boxing Kings za zaujímavý projekt, a hoci mu nebolo možné ponúknuť aktívny titul WBO, rozhodli sme sa vytvoriť nový opasok, a teda nový titul. To potvrdzuje, že WBO považuje víťazov HELL Boxing Kings za budúcich možných majstrov sveta v boxe," uviedol István Kovács, vedúci európskej sekcie WBO.

Vstupenky na zápasy je možné si už teraz zakúpiť na webovej stránke www.eventim.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu