Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Tragický piatok na východe Slovenska: Auto skončilo v rieke! Mladík šoféroval bez vodičáku, zranené je aj dieťa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

PARCHOVANY - Štyroch zranených si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo v piatok (6. 9.) večer pri obci Parchovany. Trebišovský policajný vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. Košická krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

archívne video

Kolobežkár nedobrzdil a takmer skončil v kufri auta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj )

Ako uvádza, 20-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo od obce Parchovany na miestnu časť Božčice, avšak bez príslušného vodičského oprávnenia."Podľa doterajších zistení pri prechádzaní pravotočivou zákrutou pred mostom ponad rieku Topľa, z doposiaľ nezistených príčin, prešiel s autom do protismeru, zišiel z cesty a narazil do koryta rieky Topľa. Po náraze sa auto prevrátilo na strechu," uvádza polícia.

 

VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA PRI PARCHOVANOCH🚨 ℹ️20-ročný vodič, ktorý včera vo večerných hodinách viedol osobné motorové...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Saturday, September 7, 2024

Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel vodič ťažké zranenia, ktoré si predbežne vyžiadajú viac ako 42-dňovú dobu liečenia a práceneschopnosti. Okrem vodiča sa vo vozidle nachádzali spolujazdci, konkrétne 17-ročný utrpel zranenia predbežne stanovené na dobu liečenia do siedmich dní, 16-ročný spolujazdec a maloletý 11-ročný spolujazdec sa zo zranení budú predbežne liečiť viac ako 42 dní. Zdravotný stav vodiča a dvoch spolujazdcov je podľa polície naďalej veľmi vážny."To, či bol vodič vozidla pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok bude zisťované z biologického materiálu, ktorý mu bol odobratý po prevoze do nemocnice," informuje polícia.

Viac o téme: ZraneníDopravná nehodaPolícia Parchovany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu