Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Vážna dopravná nehoda pri Ivachnovej: Na mieste zasahoval vrtuľník

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

IVACHNOVÁ - Diaľnica D1 pri Ivachnovej (okres Ružomberok) v smere na Liptovský Mikuláš zostala v sobotu popoludní pre vážnu dopravnú nehodu neprejazdná. Informuje o tom žilinská krajská polícia na sociálnej sieti.

Aktualizované 17:30 Diaľnica D1 pri Ivachnovej (okres Ružomberok) je po sobotňajšej nehode prejazdná bez obmedzení. Informovala o tom žilinská krajská polícia na sociálnej sieti. 

archívne video

V Rakúsku havaroval slovenský autobus (Zdroj: Facebook/Freiwillige Feuerwehr Thalgau)

Na mieste okrem polície zasahujú i piati príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) s dvoma kusmi techniky, doplnilo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva HaZZ v Žiline. Na fotkách z miesta nehody je vidieť aj záchranarský vrtuľník. Hasiči spresnili, že ide o nehodu dvoch motorových vozidiel, na mieste evidujú i zranenie. Polícia žiada motoristov o trpezlivosť, ohľaduplnosť a rešpektovanie príslušníkov Policajného zboru na mieste.

Vážna dopravná nehoda pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Air - Transport Europe, letecká záchranná služba)

Oznámenie o nehode prijali záchranári na tiesňovú linku o 12.30 h, na miesto vyslali záchranársky vrtuľník a dve pozemné ambulancie, uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová. "Po prvotnom ošetrení bola do nemocnice v Martine letecky transportovaná 26-ročná žena s otrasom mozgu a zlomeninou rebier. Sanitka transportovala do nemocnice v Ružomberku dieťa s povrchovým poranením krku. Do rovnakej nemocnice transportovali aj 33-ročného muža s dieťaťom s povrchovým poranením hlavy," priblížila Klimešová. Tridsaťjedenročnú ženu s povrchovým poranením zápästia a ruky záchranári podľa nej ošetrili na mieste. Polícia žiada motoristov o trpezlivosť, ohľaduplnosť a rešpektovanie príslušníkov Policajného zboru na mieste.

Podľa informácií TV JOJ mala nehodu spôsobiť vodička, ktorá z neznámych príčin prešla do protismeru. Čelne sa zrazila s autom, v ktorom sa viedla štvorčlenná rodina. 

Viac o téme: NehodaHasičiZraneniaPolícia Diaľnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu