Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Počítač odhalil: V čom sa podobajú ministri na celebrity

Ján Počiatek a Ewan McGregor Zobraziť galériu (5)
Ján Počiatek a Ewan McGregor

BRATISLAVA - Odhalili sme ich. Hovorí sa, že každý má na svete svojho dvojníka. Zdá sa, že výnimkou nie sú ani slovenskí politici. Nový Čas im prostredníctvom špeciálneho počítačového programu našiel "slávnejšiu" kópiu. Zistili sme, že členov vlády spája so svojimi dvojníkmi často viac ako len podobné črty tváre.

Ján Počiatek (minister financií): V ministrovi vidí program herca a búrliváka Ewana McGregora, ktorý prešiel svet na motorke. Povestné sú aj jeho mužské prednosti, ktoré odhalil v nejednom filme. Obaja si potrpia nielen na motorky, ale aj na štýlový úces.

Počítač odhalil: V čom
Zobraziť galériu (5)
Viera Tomanová (ministerka práce): Počítač v nej našiel podobu s herečkou Meryl Streep. Tá bravúrne zvládla rolu matky v Sofiinej voľbe. Sošku Oscara si vraj zabudla na toalete. Podobne roztržitá je aj ministerka, tá napríklad pokojne nasadla do cudzej limuzíny. Navyše ich spájajú nielen blond vlasy, priesvitná pleť, ale aj materský výraz tváre.
Počítač odhalil: V čom
Zobraziť galériu (5)
František Kašický (minister obrany): Ten má spoločné črty tváre s hlavným hrdinom filmového Matrixu Keanu Reevesom. Obaja pôsobia placho, ale v zlomových chvíľach sa vypnú k výkonom a naberú odvahu.
Počítač odhalil: V čom
Zobraziť galériu (5)
Ľubomír Vážny (minister dopravy): Počítač v ňom odhalil podobnosť s Richardom Gerom. Spája ich rovnako dobrácky pohľad spod okuliarov. Hoci sú obaja uzavreté typy, vedia si vytrvalo ísť za svojím. Minister neoblomne obhajuje diaľnice za každú cenu, herec zase bojuje ako buldog za nezávislosť Tibetu.
Počítač odhalil: V čom
Zobraziť galériu (5)
Ľubomír Jahnátek (minister hospodárstva): Program mu pridelil poľského protikomunistického vodcu Lecha Walesu. S legendárnym exprezidentom spája ministra imidž dobrého bielovlasého deduška. Na rovnakú nôtu sú naladení aj pri trošku popletených bonmotoch, ktoré sú pre nich typické.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu