Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Divadlo vody, hudby, farieb a holografických laserových obrazov!

Zobraziť galériu (5)

Chladné zimné počasie, krátke dni plné vyblednutých farieb. Aj to je príčina, prečo sme práve v zimnom období viac mrzutejší a náchylnejší k depresiám a chorobám.

A keďže v AquaCity neustále hľadáme spôsob ako vám spohodlniť deň, ako vás zbaviť stresu a vypätia, aj po tieto chladné dni, máme pre vás ideálne riešenie ako úspešne odolávať týmto nepríjemným neduhom zimy. Našim riešením pre vás je Chromoterpia.

Chromoterpia - nová holistická metóda pochádzajúca z Ayurvédy, antickej formy liečiteľstva, ktorá sa po tisícročia praktizuje v Indii. Je založená na myšlienke, že každá bytosť obsahuje päť základných elementov: zem, vodu, vzduch, oheň a éter (priestor). Ich pomer je úzko spätý s osobnosťou a povahou a líši sa od bytosti k bytosti. Akékoľvek narušenie tejto rovnováhy, či už nezdravým životným štýlom, alebo vonkajšími vplyvmi, spôsobuje ochorenie. Liečenie využíva energiu obsiahnutú vo farbách spektra na vyváženie týchto elementov.

Divadlo plné farieb

Divadlo vody, hudby, farieb
Zobraziť galériu (5)

Chromoterapia môže prebiehať rôznymi spôsobmi, no pre posilnenie výsledného efektu je často kombinovaná s hydroterapiou. Nové vnútorné termálne bazény Blue Sapphire, vytvorené práve za účelom čo najlepšej symbiózy chromoterapie a hydroterapie, vám sprostredkujú nezabudnuteľný zážitok. Vlny, vodné a vzdušné trysky, bublinkové a masážne sedenie, ktoré si môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb a predstáv, vás dokonale uvoľnia a pripravia na nezabudnuteľný zážitok. Po zotmení sa geotermálna, krištáľovo čistá voda prostredníctvom meniacich sa farebných svetiel a za súzvuku príjemných tónov mení na úžasné vodné divadlo plné farieb a hudby, ktoré vyburcuje vaše vnemy, naplní vás harmóniou a osvieži telo, myseľ aj ducha.

Divadlo vody, hudby, farieb
Zobraziť galériu (5)
Čerešnička na torte 3D holografická laser show

Po príjemnom leňošení a dostatočnom uvoľnení ste pripravený načerpať silu a energiu pri sledovaní show, ktorá je ukážkou možností využitia technologicky najvyspelejších laserových projektorov.

Jednotlivé svetelné lúče prenikajú do tmy aby pripravili zmyslový pôžitok vo forme farebných vĺn a lúčov. Živé, animované obrazy vznášajúce sa vo vzduchu vytvárajú novú, mysteriózne futuristickú víziu, vyvolávajúcu vzrušujúco tajuplný, no zároveň éterický dojem. Ako nebeské zjavenie sa nad bazénom roztancuje trojmetrová, zo svetla vytvorená postava. Je to akoby vám premietli 3D televíziu budúcnosti priamo nad vodnou hladinou. Tento skvelý zážitok, ktorý je vyvrcholením večernej show, si môžu každý večer o 21:00 hod vychutnať všetci návštevníci. Je to šou, ktorú musíte nielenže vidieť ale aj zažiť, na to aby ste uverili.

Dokonalý relax tela a duše pri hre farieb, svetiel, hudby a projekcii živých holografických laserových obrazov- to sú dôvody prečo sa Chromoterapia a Laserová show stávajú čoraz obľúbenejším a vyhľadávanejším spôsobom relaxu medzi našimi návštevníkmi.

Podrobnejšie informácie o cenách a podmienkach nájdete na internetových stránkach AquaCity Poprad www.aquacity.sk, prostredníctvom emailu info@aquacity.sk alebo na tel. čísle 052 / 7851 111.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu