Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Prenajímateľ vyhoreného bistra: Výpalníci sa vracajú!

Martin (16) čistil podlahu po požiari v podniku.
Martin (16) čistil podlahu po požiari v podniku.

STARÉ MESTO - Gauneri opäť útočia! Tvrdí to prenajímateľ vypáleného bistra na Karadžičovej ulici. Polícia navyše už niekoľko týždňov vyšetruje prepadnutie šéfa a zamestnankyne toho istého podniku, v ktorom neznámi, kuklami maskovaní muži rozmlátili zariadenie.

Podpaľač včera približne o 4. hodine ráno kameňom rozbil sklo na vchodových plastových dverách bistra Patagónia a vnútro podniku zapálil. Oheň zlikvidovali privolaní hasiči. Prenajímateľ bistra predbežne odhadol škodu na 600-tisíc Sk. „Výpalníci sa vracajú,“ myslí si prenajímateľ, ktorého spolu so zamestnancami pred niekoľkými týždňami prepadla neznáma trojica.

„Traja kuklami maskovaní muži prišli na striebornom mercedese krátko pred záverečnou hodinou. Keď sme vyšli na ulicu, prinútili nás, aby sme zostali stáť pri stene. Dvaja vošli dovnútra a porozbíjali zariadenie a hracie automaty. Kričal som na ulici o pomoc, ale nik nepomohol. Kolegyňa si zapamätala číslo auta, ale policajti povedali, že nebolo pravé. Podnik mám prenajatý štyri mesiace a už sa mi stali dva takéto hrozné prípady. Neviem, prečo a kto mi robí zle. Som presvedčený, že výpalníci sa vracajú,“ dodal prenajímateľ podniku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu