Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

James Blunt chce prinútiť Taliban ku kapitulácii... spevom!

James Blunt Zobraziť galériu (5)
James Blunt

LONDÝN - Britský spevák James Blunt (36) hovorí, že vie, ako ukončiť ozbrojený konflikt v Afganistane. Hodlá vyraziť do vojnou sužovanej krajiny a prinútiť Taliban ku kapitulácii spevom.

"Som už unavený z vojny v Afganistane a chystám sa to dať do poriadku. Vyrazím tam na Vianoce a uspievam Taliban ku kapitulácii. Keď to nedokážem ja, tak kto iný?" pýtal sa Blunt. Ak by sa mu to nepodarilo, má vraj ešte v zálohe waleskú opernú speváčku Katherine Jenkins.

Blunt, ktorý ako vojak v roku 1999 slúžil v Kosove, potom už trochu vážnejším tónom dodal, že ho znepokojujú správy o úmysloch britskej vlády znížiť výdavky na armádu. Vojaci v prvej línii podľa neho potrebujú predovšetkým kvalitné vybavenie.

Pred šiestimi mesiacmi sa Blunt chystal navštíviť príslušníkov bojových jednotiek v Afganistane. Nemohol ale prekročiť hranicu kvôli poruche na transportnom lietadle. Po tom, čo sa pokazilo aj náhradné lietadlo, bola nakoniec misia odvolaná. "Takto vojnu nevyhráme," sťažoval sa spevák, ktorému v novembri vyjde tretí album.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu