Nedeľa27. október 2024, meniny má Sabína, zajtra Dobromila

Hviezda seriálového hitu potvrdila nový vzťah: Slávna herečka (37) zbalila o 13 rokov mladšieho kolegu!

Nicola Coughlan Zobraziť galériu (2)
Nicola Coughlan (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská herečka Nicola Coughlan (37) patrí v súčasnosti medzi veľmi známe tváre a jej meno sa už dlhšie spájalo s hercom Jakeom Dunnom (24). Dvojica však podľa najnovších záberov prestala svoju lásku skrývať, čo zachytili aj fotoaparáty v uliciach Londýna.

Slávna herečka sa v posledných rokoch zaradila medzi najznámejšie herečky nielen vo svojej rodnej krajine, ale jej meno poznajú fanúšikovia po celom svete. Coughlan je totiž jednou z hlavných postáv seriálu Bridgertonovci a okrem toho sa objavila aj v minuloročnom filme Barbie.

Okrem toho sa jej však darí aj v súkromnom živote. Už niekoľko mesiacov sa totiž objavuje po boku jej hereckého kolegu Jakea Dunna a mnohí začali špekulovať o tom, že je medzi nimi viac, než len obyčajné kamarátstvo. 

Počas tohto týždňa navyše Daily Mail zverejnil zábery dvojice, ako sa v uliciach Londýna držali za ruky a pôsobili ako šťastný pár. Podľa priateľov ich mala zoznámiť spoločná známa - herečka Louisa Harland a vyzerá to tak, že spravila veľmi dobre.

Nicola Coughlan
Zobraziť galériu (2)
Nicola Coughlan  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Nicola Coughlan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu