Nedeľa27. október 2024, meniny má Sabína, zajtra Dobromila

TOPKY tohto týždňa: Smrť hviezdy Pobrežnej hliadky, nový vzťah Angeliny Jolie a nahá Kate Winslet!

(Zdroj: National Broadcasting Company (NBC), SITA, Profimedia)

LOS ANGELES – Počas tohto týždňa sa vo svete šoubiznisu udialo množstvo vecí, ktoré zaujali fanúšikov. Smutnou správou bola smrť Michaela Newmana, ktorý sa preslávil v seriáli Pobrežná hliadka. Novým vzťahom zaujala hviezdna Angelina Jolie a kvôli novému filmu sa opäť vyzliekla Kate Winslet.

Fanúšikovia legendárneho seriálu Pobrežná hliadka sa počas tohto týždňa dozvedeli smutnú správu. Vo veku 67 rokov totiž zomrel Michael Newman, ktorý sa preslávil hlavne vďaka tomuto počinu.

Po 10 rokoch manželstva podala herečka Sutton Foster žiadosť o rozvod. Už niekoľko mesiacov má pritom tvoriť pár so slávnym hercom Hughom Jackmanom, do ktorého sa mala zamilovať počas pôsobenia na spoločnom projekte. 

Stále horúcejšie sú špekulácie o vzťahu Angeliny Jolie. Podľa najnovších informácií má byť jej novým partnerom britský umelec Akala, s ktorým sa v poslednej dobe často objavuje na verejnosti a ktorý ju už mal predstaviť svojej rodine a blízkym.

Kate Winslet opäť dokázala, že jej odvaha rozhodne nechýba a pred kamerami sa objavila nahá. V jej najnovšej úlohe fotografky Lee Millerovej tak fanúšikom okrem svojho talentu predviedla aj svoje krivky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu