Nedeľa27. október 2024, meniny má Sabína, zajtra Dobromila

Už je to vážne! Danka Barteková sa VYDALA: Wau, bola z nej KRÁSNA NEVESTA!

FOTO VNÚTRI!
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Danka Barteková (40) je úspešnou slovenskou reprezentantkou v streleckej disciplíne skeet. Je držiteľkou svetového rekordu, aj olympijskej medaily... Darí sa jej však aj v súkromí - našla totiž lásku svojho života a v týchto dňoch jej povedala svoje áno. Aha, aká z nej bola krásna nevesta!

Danka Barteková prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Darí sa jej totiž nielen v práci, ale aj v súkromí. Ako prezradila na sociálnej sieti Facebook, stala sa vydatou ženou. Svoje áno povedala priateľovi Patrikovi Hrbekovi, ktorý hoci je právnikom, k športu má blízko. Je totiž predsedom Legislatívno-právnej komisie Slovenského olympijského a športového výboru. 

Na sociálnej sieti zverejnila oficiálne svadobné foto a aj si zažartovala. „Myslím, že už ej to vážne. Môžeme začať pridávať spoločné fotky,“ napísala k záberu a dodala: „Ľúbim ťa!“ Športovkyňa mala na sebe krásne snehobiele šaty, so zaujímavým topom a vlasy vyčesané do slušivého drdolu. Bola z nej skutočne nádherná nevesta. Veď pozrite sami! 

 

Myslím,že už je to vážne. Môžeme začať pridávať spoločné fotky @patrikhrbek 🤍 Ľúbim ťa!

Posted by Danka Barteková on Saturday, October 26, 2024

 

Viac o téme: Danka Barteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu