Streda16. október 2024, meniny má Vladimíra, zajtra Hedviga

POPLACH na koncerte Jonas Brothers v Prahe: Vystrašená kapela UTIEKLA z pódia!

Jonas Brothers VIDEO vnútri! Zobraziť galériu (2)
Jonas Brothers (Zdroj: SITA/TikTok)

PRAHA - V utorok 15. októbra sa v pražskej O2 aréne konal koncert americkej kapely Jonas Brothers. V jeden moment však bol prerušený. Rozsvietili sa svetlá a členovia boybandu utekali spolu s ochrankou do zákulisia. Toto ich vystrašilo!

O koncerte skupiny Jonas Brothers v Prahe, ktorý sa konal v rámci celosvetového turné, píše aktuálne doslova celý svet. Počas vystúpenia totiž došlo k niečomu, čo členov kapely rozrušilo. V jeden moment tak kapela prestala hrať, rozsvietili sa svetlá v sále a všetci členovia rýchlo utiekli do zákulisia, kam ich nasledovala aj ochranka. 

O chvíľu sa z reprákov ozvalo oznámenie v angličtine, aby boli diváci trpezlivý, že šou bude pokračovať. Čo sa stalo, v daný moment nevedel nikto z divákov. Špekulovalo sa, že ide o technické problémy či že niektorému z bratov prišlo zle. Neskôr však pred dav predstúpil manažér skupiny, ktorý všetko objasnil. Informoval, že pokiaľ niekto ešte raz použije laserové ukazovátko a bude ním mieriť na členov kapely, koncert bude okamžite ukončený.

„Podľa našich informácií bol koncert na niekoľko minúť prerušený, pretože niekto na kapelu svietil laserom,“ povedal hovorca pražskej polície Jan Rybanský pre server TN.cz. Koncert bol prerušený len na približne 15 minút s hudobníci sa vrátili na javisko, akoby sa nič nestalo. 

Viac o téme: Jonas Brothers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu