Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Záhadné zmiznutie Petra! S tovarom odišiel do zahraničia, partnerke sa neozval dva dni: Oba telefóny má vypnuté

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj, Pohotovostný pátrací tím)

BRATISLAVA - Peter sa vybral na dodávke do Švajčiarska, aby previezol tovar. Ešte v utorok ráno volal so svojou partnerkou. Odvtedy však nikomu nepodal o sebe žiadne informácie a oba mobilné telefóny má vypnuté.

Aktualizované 12:28 Petra sa už podarilo nájsť.

Peter sa vybral na dodávke Mercedes Benz bielej farby s polepeným názvom Mokošák do Švajčiarska, aby previezol tovar. Ešte v utorok ráno približne o 9:00 volal so svojou priateľkou a všetko bolo v poriadku. V tom čase sa už nachádzal na švajčiarskych hraniciach Wolfurt. Ani vo sne by jej nenapadlo, že to je poslednýkrát, čo s ním hovorí. 

Muž sa totiž odvtedy nikomu neozval a oba telefóny, ako súkromný tak aj firemný, má vypnuté. To, či tovar vyložil v Nuendorfe, kam mal namierené, nie je známe. Rodina má o neho obrovský strach a preto prosia o pomoc pri jeho pátraní.

Peter má 62 rokov, modré oči a šedivé vlasy na krátko ostrihané. Na sebe mal silné dioptrické okuliare, maskáčovú bundu, zelenú vojenskú šiltovku a čierne nohavice. Je vysoký 168 cm a váži 80kg. Ak náhodou máte informáciu o Petrovi ihneď kontaktujte políciu alebo Pohotovostný pátrací tím, ktorý pátranie zverejnil na sociálnej sieti.

Viac o téme: PátranieŠvajčiarskoPeter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu