Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

VIDEO, z ktorého naskakuje husia koža: Muž skočil do diery s vodou a náhle zmizol! Nasledovalo zúfalé pátranie

(Zdroj: X/PicturesFoIder)

USA – Virálne video na sociálnej sieti X vydesilo ľudí. Zachytáva totiž muža, ktorý náhle zmizol po skoku do diery s vodou. Zhrození diváci sa podelili o svoje teórie, ktoré naznačuje, čo všetko sa mužovi mohlo stať. Doposiaľ nie je známe, či z vody vyviazol živý alebo nie.

Šestnásťsekundové video, ktoré na sociálnej sieti publikoval používateľ známy ako @PicturesFolder, zachytáva muža, ktorý skáče nohami napred do vody pri malom vodopáde. Muž po ponore nevypláva na hladinu, čo vyvoláva obavy medzi tromi ľuďmi stojacimi pri vodopáde. Po jeho skoku trio siahne rukami do vody, aby vyčistili rozčerenú hladinu. Nie je jasné, kde bolo video natočené a či je muž mŕtvy alebo živý.

V komentároch ľudia vyjadrili obavy o jeho bezpečnosť a zdieľali svoje teórie o tom, čo sa mu mohlo stať. „Naozaj chcem vedieť, či je v poriadku! Kto vie podrobnosti?“ spýtal sa jeden z komentujúcich, zatiaľ čo iný uviedol: „Môžu byť v šoku alebo si nie sú istí, ako mu bezpečne pomôcť.“ Ďalší sa pridal: „Ak je pod povrchom jaskynný systém, voda ho mohla stiahnuť pod seba. Zúfalo dúfam, že je v bezpečí a zdravý.“ Iný komentujúci napísal, že muža mohol siahnuť vír.

V úzkych oceánskych úžinách s rýchlo tečúcou vodou sú víry často spôsobené prílivom a odlivom. Silné víry môžu človeka stiahnuť pod vodu a zachytiť ho kruhovým pohybom alebo pohybom nadol. Ďalšou teóriou je, že muž narazil do skál alebo na breh prírodného bazéna, čo malo za následok fyzické poranenia, kvôli ktorým stratil vedomie a utopil sa. Mohol tiež zomrieť v dôsledku „prevzdušňovania“ prírodného bazéna, ku ktorému dochádza, keď sa voda zmieša so vzduchom. Vzduchové bubliny znižujú vztlak vody, takže je pre človeka ťažšie udržať sa nad hladinou.

Viac o téme: VírMužPrírodný bazén
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu