Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Robo Papp po KONTROVERZNÝCH názoroch: Umelci s ním nechcú mať nič spoločné!

Robo Papp Zobraziť galériu (2)
Robo Papp (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V jeden moment Robovi Pappovi rýchlo stúpajúca hviezda zhasla. Dali mu stopku v televízii, a tak sa z verejného života pomaličky stiahol. Dnes otvorene zdieľa svoje kontroverzné názory a tie majú, ako sa ukázalo, dopad aj na jeho kariéru.

Roba Pappa môžete poznať z televíznych obrazoviek. Kedysi uvádzal reláciu Tajomstvo mojej kuchyne po boku kuchára Gaba Kocáka. Odtiaľ však dostal po zhruba roku padáka. Z verejného života sa stiahol do úzadia a momentálne sa naplno venuje rodine. V apríli sa pochválil, že má novú prácu. Keďže kulinárstvo miluje, zamestnal sa ako kuchár v jednej z reštaurácii. To, či tam pracuje dodnes však nie je známe.

Okrem varenia sa venuje vášnivo aj hudbe. Vystupuje na rôznych podujatiach či súkromných akciách. Ponúk má stále dosť, aj napriek tomu, že zdieľa iný názor na veci ako väčšina spoločnosti. Svoje osobné presvedčenia verejne komunikuje cez sociálne siete, za čo ho mnohí podporujú. A iní zase nie. Aktuálne zdieľal aj to, čo sa mu naposledy stalo. Uvedomuje si, že kvôli svojim postojom mu dali stopku všelikde, ale to, že s ním niektorí interpreti nechcú mať nič spoločné, sa mu potvrdilo až teraz.

„Už viackrát som ale počul a nemal som potvrdené, že sa ma snažia všemozne sabotovatať rôzni herci a speváci, milovníci LGBTI propagandy a Simečkovi pätolízači. Väčšinou mám tieto info z druhej ruky, ale teraz sa mi priznal rovno aj majiteľ jedného portálu, ktorý ponúka vystúpenia. Vážim si, že mi povedal pravdu, preto ho nebudem menovať..." zveril sa na sociálnej sieti. Správu si môžete prečítať nižšie:

Robo Papp po KONTROVERZNÝCH
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram RP)

No pre ľudí, ktorí odmietli byť s ním na stránke má jasný odkaz. „Nuž, milé falošné moderátorky a kapely, ktoré vykrikujete, že sloboda slova je základ demokracie, ale takto sabotujete ľudí s iným názorom, máte smolu, mám dosť hrania aj tak," odkázal im.

Viac o téme: Robo Papp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu