Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Exotický vymetač reality šou: Bol aj v SuperStar... Chytal si tam svoje prirodzenie?!

Nathan Christián Dzaba Zobraziť galériu (3)
Nathan Christián Dzaba (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Meno Nathan Christián Dzaba nie je pre divákov neznáme. Exotický fešak sa rád prezentuje v rôznych reality šou. Ukázal sa už napríklad v Survivor, dvakrát v Love Islande, v Nákupných maniačkach a kedysi aj v SuperStar. Svojim vystúpením vtedajšiu porotkyňu Ewu Farnu poriadne odrovnal.

Nathan Christián Dzaba je poriadny vymetač reality šou. Televízie si ho doslova prehadzujú ako horúci zemiak a keď sa neobjavuje na markizáckych či jojkárskych obrazovkách, fanúšikovia bojového umenia ho mohli už vidieť napríklad vo Fight Night Challenge či v českom Clash of the Stars. Aktuálne zavítal druhýkrát do vily lásky. Predtým sa ukázal napríklad v Survivor či v Nákupných maniačkach.

V šoubiznisových vodách je už exotický fešák známy, no kedysi to nebolo tak. V roku 2013 totiž zavítal do speváckej šou SuperStar, v ktorej sa snažil zabodovať. Postavil sa pred porotu, ktorá v tom čase pozostávala z Ondřeja Soukupa, Ewy Farnej a Pavla Haberu. No a práve speváčku vtedy 17-ročný mladík svojím výkonom odrovnal. Zaspieval pesničku od Bena Cristovaa s názvom Tělo. A zrejme sa nechal trošku uniesť a počas spievania si chytal svoje prirodzenie. Porotu však nepresvedčil a do ďalšieho kola nepostúpil.

Exotický vymetač reality šou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV NOVA)

Exotický vymetač reality šou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV NOVA)

Viac o téme: SuperStarNákupné maniačkyLove IslandNathan Christian Dzaba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu