Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

FOTO hrôzostrašnej tragédie! Otec dvoch malých detí sa zrútil zo zrázu: Patrikovi už nedokázali pomôcť

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj, donio.sk)

ĽUBOCHŇA - Patrik (†37) bol vášnivým horárom telom aj dušou. Svoju prácu miloval a tešil sa každý deň do hôr. Žiaľ, jeho vášeň k lesu sa mu stala osudnou. Patrik sa zrútil s motorovým vozidlo zo zrázu. Ostali po ňom dve malé deti.

Patrik (†37) bol milovníkom prírody. Dni trávil v horách, na lúkach či v lesoch. Svoju prácu horára miloval telom aj dušov. Žiaľ, práve tá sa mu stala osudnou. Patrik bol vo štvrtok 4. júla v poobedňajších hodinách v lesnom teréne v obci Ľubochňa v oblasti Rakytov spolu s ďalšími dvomi ľuďmi.

Počas cesty sa autom zrútili zo zrázu. "Za doposiaľ nezistených okolností došlo k pádu motorového vozidla do rokliny. Vo vozidle sa nachádzali tri osoby. 37- ročný muž utrpel zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol, ďalšie dve osoby (vo veku 31 a 39 rokov) boli prevezené do nemocnice," poznamenala žilinská polícia na sociálnej sieti.

FOTO hrôzostrašnej tragédie! Otec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj)

Pri desivej nehode prišiel o život Patrik, ktorého doma čakala milujúca manželka Ivka a jeho dve detičky Anička (5) a Paťko (2). Ivka s Patrikom sa prvýkrát videli ešte v roku 2014, keď v nich zahorela iskra. Čoskoro začali tvoriť pár a v roku 2018 sa vzali. O rok neskôr sa im narodilo prvé krásne dieťa Anička. O tri roky na to chlapček Paťko. Ivka sa po tragickej smrti Patrika ocitla v neľahkej situácii. Po smrti milovaného manžela a otca ostala sama na rodičovskej dovolenke. Na krku má hypotéku ako aj starostlivosť o dve malé ratolesti. Ľudí preto prosí o pomoc. "Ďakujeme všetkým za ich láskavosť, podporu, ústretovosť a pomoc v tejto ťažkej dobe," poznamenala na portáli donio.sk, kde je zbierka zverejnená.

FOTO hrôzostrašnej tragédie! Otec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Žilinský kraj)

Viac o téme: NehodaTragédiaĽubochňaLes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu