Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Známy herec oslávil 25. výročie svadby: Milovanej manželke poslal krásny odkaz!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Americký herec Patrick Dempsey (58) má vďaka svojej úspešnej kariére po celom svete množstvo fanúšikov. Jeho najväčšou oporou je však jeho manželka Jill (58), ktorej počas ich 25. výročia svadby adresoval nádherné slová.

Patrick Dempsey sa preslávil hlavne vďaka seriálu Klinika Grace. Okrem toho si však zahral aj v ďalších známych počinoch a jeho kariéru mu môže závidieť množstvo kolegov. Rovnako sa mu však darí aj v súkromnom živote, kde mu je najväčšou oporou jeho manželka Jill, s ktorou sa spoznal v roku 1994. O 5 rokov neskôr si povedali svoje áno a počas ich vzťahu sa im narodili 3 deti - dcéra Talula (22) a synovia - dvojičky Darby a Sullivan (17).

Patrick Dempsey, Jill Dempsey
Zobraziť galériu (2)
Patrick Dempsey, Jill Dempsey  (Zdroj: SITA)

Počas tohto týždňa si známy pár pripomínal 25. výročie ich svadby. Pri tejto príležitosti poslal herec svojej manželke prostredníctvom sociálnej siete Instagram odkaz, ktorý ju zaručene potešil. „25 rokov a ja mám pocit, ako by to bolo včera. Ten čas ušiel strašne rýchlo. Môj život by bez teba, bez tvojej vízie, láskavosti, súcitu, lásky, krásy, inteligencie, vrúcnosti, priateľstva a múdrosti nebol rovnaký. Si láskou môjho života a som vďačný, ži taká, aká si. Si úžasná matka, manželka, kamarátka a partnerka," napísal Dempsey.

Viac o téme: Patrick Dempsey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu