Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Šokujúce slová známeho moderátora: Priznal boj s rakovinou... Odhaliť mu ju pomohli jeho fanúšikovia!

(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Známy britský moderátor Jamie Theakston (53) počas tohto týždňa oznámil fanúšikom šokujúcu správu. Na sociálnych sieťach totiž napísal, že bojuje s rakovinou, ktorú mu pomohli odhaliť jeho fanúšikovia.

Britský moderátor patrí medzi populárne osobnosti rádia Heart Radio, kde má vlastnú rannú šou, ktorú moderuje s porotkyňou súťaže Britain's Got Talent Amandou Holden. V nedávnom období si však musel dať od práce pauzu a fanúšikom v utorok vysvetlil dôvod. 

Theakston na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnil šokujúcu správu. Jeho fanúšikovia si totiž všimli, že sa mu v nedávnom období zmenil hlas, čo začal moderátor riešiť s doktormi. Tí mu napokon diagnostikovali rakovinu hrtana.

„Ahojte ľudia, ako už viete, nedávno som podstúpil operáciu, pri ktorej mi odstránili nález z mojich hlasiviek. Biopsia odhalila, že mám prvé štádium rakoviny hrtana. Takže som dostal rakovinu, ale rakovina mňa nedostane. Prognózy sú veľmi pozitívne a dúfam, že s vami budem už v októbri," napísal moderátor.

Viac o téme: Jamie Theakston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu