Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Slovenská moderátorka povedala ÁNO: Rozprávková SVADBA, ale... Neverila, že sa vydá!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram K.J.)

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka Kristína Jurčová (35) prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Cez víkend totiž povedala áno mužovi svojho života a otcovi jej synčeka Sebastiana (2), Tomášovi Krejčímu. Svadba to bola naozaj rozprávková... A ona neverila, že sa vydá!

Kristína Jurčová je známa z éteru rádia Viva aj rôznych akcií ako moderátorka. Uplynulý víkend však práca išla bokom... Blondínka totiž prežívala jeden z najkrajších dní svojho života - vydávala sa. Áno povedala v Slovenskom Grobe dlhoročnému priateľovi a otcovi jej synčeka Sebastiana, Tomášovi Krejčímu. Svadba známej Slovenky bola ako z rozprávky a doslova splnený sen. 

Kedysi totiž neverila, že sa niekedy vydá. „Nie vždy som si bola istá, že zažijem svoju rozprávku. Niekedy som pochybovala, či nájdem toho pána božského, či taký existuje a či vôbec ja som taká božská, aby som si to všetko zaslúžila. A sen malej Kristínky sa stal skutočnosťou a ja som si spoluvytvorila a zažila aj svoju vlastnú rozprávku,“ uviedla k záberom zo svadby dnes už pani Krejčí. 

„Ako to však v rozprávkach býva, aj tá naša mala isté úskalia, zo dve tŕnisté cesty... Avšak o tom je každá rozprávka. Po pokojných a krásnych časoch musí prísť nejaká zápletka, aby to potom celé mohlo dopadnúť happy-endom a... Aby bolo - žili šťastne, až kým nepomreli,“ uviedla Kristína, ktorá si na svoj veľký deň zvolila krásne čipkované šaty a dlhý cop a vlnami. Vyzerala nádherne!

 

Viac o téme: Kristína Jurčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu