Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Mladík sa chystal požiadať svoju priateľku o ruku: Tá s ním poriadne vypiekla! Chudák, toto teda nečakal

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA - Na sociálnej sieti X zverejnil jeden z používateľov zaujímavý zážitok z Benátok, kde plánoval požiadať o ruku svoju priateľku. Nakoniec ani nedostal príležitosť. Rozhodol sa totiž najskôr urobiť žartík, ktorý vzápätí zmaril jeho prípravy.

Mnohí muži si dajú záležať na tom, ako požiadajú svoju milovanú o ruku. Prípravy nepodcenil ani používateľ sociálnej siete X, ktorý sa prostredníctvom účtu @Fesshole podelil o svoje zásnuby. „Vzal som svoju priateľku do Benátok. Najprv som si myslel, že zavtipkujem a budem predstierať, že si kľaknem na koleno, aby som ju požiadal o ruku. V skutočnosti som to však urobil preto, aby som si zaviazal topánku. Urobil som to a reakcia mojej priateľky bola: 'Vďakabohu, myslela som, že ma požiadaš o ruku'," uviedol v príspevku. Vtom okamihu sa muž zarazil a so zásnubami sa rozhodol radšej počkať. 

Jeho príspevok nazbieral neuveriteľných 1,4 milióna zhliadnutí. Mnohí si mysleli, že to znamená koniec vzťahu a jeden z komentujúcich napísal: „Ak žena odmietne žiadosť o ruku, vzťah sa skôr či neskôr skončí. Nechať si otvorené možnosti je nezáväzné.“ Druhý doplnil: „Okamžite jej dajte kopačky.“ Tretí uviedol, že muž mal možno nakoniec šťastie.

Istá žena súhlasila, že jeho priateľka pravdepodobne nebola tá pravá a sama priznala, že bola v rovnakej situácii. „Toto isté sa mi stalo v Paríži! O päť rokov neskôr som sa vydala za toho pravého," napísala. Ďalší poznamenal, že manželstvo nie je všetko a príspevok okomentoval slovami: „Nie je povinné sa oženiť. Žiť oddelene je podľa mňa fantastické.“

Mladík sa chystal požiadať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Mnohí si myslia, že muž by sa mal o tejto situácii porozprávať so svojou priateľkou. „Toto je presne tá chvíľa, keď by ste sa o tom mali porozprávať. Prečo je komunikácia pre niektorých ľudí taký cudzí pojem?“ uviedol. Ďalší súhlasil: „Nechápem ľudí, ktorí žiadajú o ruku bez toho, aby najprv hovorili o svadbe.“ Jeden z komentujúcich sa však domnieva, že nakoniec vtipkovala mužova partnerka, aby jednoducho skryla svoje sklamanie. Nech je to akokoľvek, niet pochýb o tom, že sa obaja potrebujú vážne porozprávať, aby zistili, čo sa deje.

Viac o téme: ZásnubyPár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu