Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Šinkorová z českej Ordinácie: Boj so žiarlivým milencom!

Danielin priateľ žiarlí na jej hereckých partnerov Zobraziť galériu (16)
Danielin priateľ žiarlí na jej hereckých partnerov

PRAHA - „Pán Polák je veľmi agresívny človek s podozrivými kontaktmi. Nikto o ňom vlastne nič nevie, iba to, že je dôvod sa ho obávať,“ zhodujú sa niekoľkí bývalí milenci slovenskej herečky Daniely Šinkorovej.

O Ladislavovi Polákovi sa hovorí ako o učiteľovi tenisu prezidenta Václava Klausa. Často ho vídať aj so špičkami ODS Mirkom Topolánkom či jeho poradcom Markom Dalíkom. „Ale spýtajte sa ich, čo presne ten človek robí a aká je jeho minulosť. Ani jeden z tých pánov to presne nevie,“ prezradil nedeľnému vydaniu českého denníka Blesk herečkin bývalý priateľ, ktorý už s Polákom tiež prišiel do styku.

Šinkorovej ženatý milenec slovne i fyzicky atakoval aj fotoreportérov Blesku. A vôbec mu nevadilo, že sa celý incident odohral na verejnosti, iba niekoľko metrov od jeho „kamarátov“ Topolánka a Dalíka. „Keď sa takto chová pred ľuďmi, ktovie, čo robí v súkromí,“ rozoberajú situáciu herečkini známi.

Polák je žiarlivý!

Ladislav Polák neváha vyhrážať sa a zastrašovať tých, ktorí sa snažia dostať do jeho súkromia. Polákove správanie nesie podľa psychiatričky Zdeny Sládečkovej typické príznaky patologickej diagnózy – chorobnej žiarlivosti.

„Táto situácia sa dá vyriešiť iba dvoma spôsobmi - dlhodobou terapiou na psychiatrii, alebo rozchodom. Ale za 30 rokov praxe som sa stretla iba s jedným prípadom, kedy bola liečba úspešná,“ povedala Sládečková s tým, že Danielu s najväčšou pravdepodobnosťou čakajú krušné časy.

Herečky sa o nich rozprávajú...

Téma žiarlivosti milenca Daniely Šinkorovej sa stala témou na rozhovor aj medzi jej kolegyňami zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. „Ani jedna z nás nezažila, aby nás partner takto manipuloval a ani by sme to nechceli. Považujeme to za nezmyselné. Celý život budujeme kariéru a práve Daniela bola ctižiadostivá, tak nás prekvapuje, že kvôli milencovi chce všetko hodiť za hlavu,“ povedala pre český Blesk Michaela Dolinová.

Čo jej milenec zakazuje:

- Nesmie sa dotýkať hereckých partnerov
- Nedovolí jej stretávať sa so známymi
- Vyhráža sa jej bývalým partnerom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu