Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Herečka Daniela Šinkorová: Pristihnutá so ženatým milencom

Daniela Šinkorová Zobraziť galériu (9)
Daniela Šinkorová

PRAHA/BRATISLAVA - Na tanečnom parkete veľkolepej markizáckej šou Bailando, ktorá štartuje v apríli, sa objaví aj Daniela Šinkorová (33), slovenská herečka a speváčka, ktorá žne obrovské úspechy v susedných Čechách.

No stránky novín zapĺňa nielen vďaka svojmu hereckému umeniu, ale aj kvôli utajovanému vzťahu so ženatým milencom. V poslednom čase sa čoraz častejšie špekuluje aj o jej tehotenstve. Daniela Šinkorová pochádza z Nitry, no v Čechách žije už 13 rokov. Preslávila sa úlohou doktorky Šulcovej v seriáli Nemocnica na okraji mesta po 20 rokoch a teraz hviezdi ako gynekologička Gita v seriáli TV Nova Ordinácia v ružovej záhrade. Od apríla bude tancovať v markizáckej tanečnej šou Bailando.

Najpopulárnejšia žena televízie Nova trávi väčšinu dní so svojím „starým známym“, podnikateľom a tenisovým trénerom Ladislavom Polákom (41). Na tom by nebolo nič zvláštne, keby Polák nebol ženatý a Šinkorová akékoľvek klebety o ich vzťahu neodmietala. Koncom minulého týždňa prišli zaľúbenci spolu už o jedenástej hodine dopoludnia k tenisovému areálu vo Vestci pri Prahe, kde Polák pracuje. Odtiaľ o niekoľko minút neskôr odišli do Prahy, kde hviezdu Ordinácie v ružovej záhrade čakalo nakrúcanie.

Sotva padla posledná klapka, „doktorka Petrová“ zamierila na Vinohrady do reštaurácie na Mánesovej ulici. Tam už na ňu čakal Ladislav Polák. Namiesto pohára vína si Daniela objednala minerálku. Že by bola skutočne v očakávaní? Jej ľahko zväčšujúce sa bruško v bielom tričku napovedá, že áno. Čerstvá držiteľka ceny Anno 2006 však odmietla čokoľvek komentovať: „S pánom Polákom sme boli na fantastickej večeri.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu