Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Zo strašiaka do maku krásna diva: Hasprová to fakt vychytala!

Outfitom s etno náušnicami Katka Hasprová nebodovala, v červenej róbe naopak žiarila. Zobraziť galériu (14)
Outfitom s etno náušnicami Katka Hasprová nebodovala, v červenej róbe naopak žiarila.

BRATISLAVA - To je zmena! Katka Hasprová (40) má rada ležérny štýl a módnych kritikov svojimi kreáciami občas vôbec nepoteší. Tak tomu bolo aj na nedávnej akcii, kde svojím outfitom príliš nezažiarila. Zdá sa však, že aj tmavovláska máva svoje svetlé dni. Na tohtotýždňovom stretnutí dámskeho klubu totiž svojím zovňajškom prekvapila len pozitívne. Vieme, čo je za tým.

Katka Hasprová v rubrike módna polícia príliš často neboduje. V jej prípade bývajú použité aj prívlastky dievča od kolotočov či strašiak do maku. Svojím outfitom stylistu Ivana Bednárika nepresvedčila ani na módnej prehliadke začiatkom decembra.

Tento týždeň však naopak zažiarila. Speváčka sa objavila na stretnutí dámskeho klubu Herial, kde bola jednoducho neprehliadnuteľná. A my vieme, prečo. „Nalíčili aj učesali ma profesionáli,” prezradila nám Katka, ktorá bola so svojím výzorom v ten večer mimoriadne spokojná.

Celkový dojem dotvárali červené šaty, ktoré zdôraznili tmavovláskinu zoštíhlenú figúru. „Vybrala som si ich sama. Hneď mi padli do oka a našťastie mi boli akurát,” dozvedeli sme sa od umelkyne. Tá sa v práci cíti veľmi dobre práve v krásnych róbach, no v súkromí uprednostňuje skôr ležérnosť. „Najradšej mám tepláky,” prezradila nám na záver so smiechom.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu