Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Známa Češka má hlavu v SMÚTKU: 7 rokov žila v KLAMSTVE... ROZVOD!

Má hlavu v smútku! Zobraziť galériu (3)
Má hlavu v smútku! (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Po dlhých rokoch musí opustiť to, čo budovala roky. Z manželstva vzišli 3 krásne deti. Známa Češka má hlavu v smútku z toho, že žila v klamstve. Ide sa rozvádzať!

Natálie Myslivcová sú spolu so sestrou Dominikou známymi osobami v Česku. A zatiaľ čo blondínka pred časom oznámila rozchod so svojím partnerom, hnedovláska šokovala verejnosť rozvodom. Obe si prežívajú momentálne neľahké obdobie. Ich na prvý pohľad luxusný život bol plný lží a Natálie sa rozhodla túto bolestnú novinu povedať svojim sledujúcim prostredníctvom Instagramu. Prehovorila so slzami v očiach.

„Ani neviem, kde mám začať. Toto video točím schválne bez filtra, pretože už vo svojom živote nechcem žiadnu pretvárku a žiadne klamstvá,“ vyhlásila Natálie. „S Markom sa budeme rozvádzať,“ dodala priamo. Aj keď sa rozhodla nespomenúť konkrétny dôvod rozvodu, naznačila, že manželstvo nebolo také, ako sa zdalo.

Známa Češka má hlavu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram NM)

 „Sedem rokov som žila naozaj v klamstve, a až teraz som zistila, kto je Marek Mikulenka, a bolí to, bolieť to bude, ale ja to zvládnem a musím sa postarať o to, aby deti boli šťastné,“ uviedla. „Momentálne sa naozaj cítim veľmi zle a nedokážem to pochopiť, ako človek, ktorý vám do očí hovorí, ako vás miluje, a v živote by ste to na ňom nespoznali, že sa niečo deje,“ uzavrela.

Známa Češka má hlavu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram NM)

Viac o téme: RozvodKlamstvoNatálie Myslivcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu