Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Jablká v konečníku: Muža na Malorke zatkli za podivné sexuálne praktiky! Obeť museli operovať

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

PALMA - Dvaja muži sa stretli prostredníctvom zoznamovacej aplikácie na Malorke. Skončilo sa to zatknutím a pobytom v nemocnici.

Na Malorke zatkli Nemca. Hovorí sa, že mužovi vložil dve jablká do konečníka. Podľa „Ultima Hora“ sa títo dvaja stretli na zoznamovacej aplikácii. Podľa správy prebiehalo všetko spočiatku priateľsky. Podľa „Ultima Hora“ obeť uvádza, že bola potom zdrogovaná. Nakoniec mal tieto dva plody v konečníku a utrpel vážne zranenia. Muž bol hospitalizovaný a potreboval operáciu na odstránenie jabĺk. 

Pikantná sexuálna nehoda sa stala v utorok v Nemcovom byte v Palme. Noviny píšu, že chcel uspokojiť svoje „sexuálne inštinkty neortodoxnými technikami“. K nezvyčajným sexuálnym praktikám vraj patrilo vkladanie menších predmetov dnu ako predohra.

Polícia potvrdila správu z „Ultima Hora“ pre „Mallorca Zeitung“. Prípad je však stále v štádiu vyšetrovania. Nemca zatkli pre podozrenie zo sexuálneho napadnutia.

Človek mal v tele úhora a citrón

Prípad pripomína iný príbeh, ktorý sa stal pred pár mesiacmi. Muž musel podstúpiť operáciu, pretože mal v sebe živého úhora. Informuje o tom „vietnamnews.vn“. 

Mužovi museli otvoriť brucho, aby mohli zviera vybrať. "Úhor prehrýzol pacientov konečník a hrubé črevo, aby sa dostal do brušnej dutiny," uviedol Lê Nhật Huy, zástupca riaditeľa Centra pre chirurgiu čriev a panvového dna v ošetrujúcej nemocnici, podľa "vietnamnews.vn". Okrem toho mužovi cez konečník vytiahli z tela citrón.

Viac o téme: MalorkaSexuálne praktikyZatknutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu