Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Pochybnosti o duševnom zdraví Trumpa: VIDEO Pozrite sa, čo vyviedol počas televízneho rozhovoru

Exprezident USA Donald Trump
Exprezident USA Donald Trump (Zdroj: SITA/AP/Matt Slocum)

WASHINGTON - Ďalšie chaotické vystúpenie Donalda Trumpa. Exprezident v televíznom rozhovore opäť spôsobil, že ľudia krútili hlavami nad jeho zmätočnými vyjadreniami, ktoré vyvolali pochybnosti o duševnom zdraví republikána. Má Trump halucinácie?

Donald Trump má svoj cieľ jasný. Republikán chce vyhrať americké voľby proti Kamale Harrisovej a druhýkrát sa presťahovať do Bieleho domu. Zdá sa však, že predvolebná kampaň je pre exprezidenta čoraz ťažšia.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Exprezident vyvoláva pochybnosti o duševnom zdraví

Donald Trump vo veku 78 rokov už nie je najmladší a podobne ako Joe Biden sa momentálne dostáva na titulky mätúcimi vyhláseniami. Najnovší príkladom je televízny rozhovor na domácej a dvornej stanici Donalda Trumpa Fox News. V rozhovore s moderátorom Gregom Gutfeldom bol exprezident nadšený z reakcie divákov v štúdiu počas televízneho duelu proti jeho rivalke Kamale Harrisovej.

Publikum bolo „úplne mimo“, povedal Donald Trump. Jediný problém je, že počas televíznej debaty tam nebolo žiadne publikum. Donald Trump a Kamala Harrisová boli s moderátormi Davidom Muirom a Linsey Davisovou sami v televíznom štúdiu. Pre kritikov Donalda Trumpa sú jeho zmätené výroky hotovou lahôdkou.

Na internete, kde sa príslušný úryvok z televízneho rozhovoru už šíri virálne, je mnoho používateľov presvedčených, že republikán na tom „mentálne nie je dobre“.

Internetové klebety o exprezidentovi

Je úžasné, aké podobné sú komentáre tými, ktoré sa nachádzali pod videami úradujúceho prezidenta Joea Bidena len pred pár týždňami:

  • "Prekrúcanie reality je jednoducho nepríjemné. (...) Tak či onak, nezdá sa, že by bol 'zdravý'."
  • "Nie je duševne zdravý. Jeho kognitívne schopnosti sú vážne oslabené a médiá nič nehovoria."
  • "OMG. 67 miliónov ľudí sledovalo túto debatu, kde nebolo žiadne publikum, a on hovorí o fiktívnom publiku, ktoré existuje len v jeho lživom, demenciou postihnutom mozgu."
  • "Narcisti žijú vo svojej vlastnej klamnej, vymyslenej realite."
Viac o téme: Donald TrumpPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu