Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Legendárni Alexandrovci na Slovensku o jeden deň dlhšie!

Alexandrovci
Alexandrovci

BRATISLAVA - Už od roku 1929 cestuje Alexandrovov súbor piesní a tancov známejší pod skratkou Alexandrovci po svete a predvádza hlavne nezameniteľné piesne ruského národa.

Spevácku časť súboru tvoria výhradne muži, vyberaní na náročných konkurzoch. Samotný súbor už vystupoval v mnohých krajinách sveta, dokonca aj pred pápežom Jánom Pavlom II. Na Slovensko sa po veľkom úspechu vracajú už druhýkrát tento rok a vo veľkom štýle! Ku koncertom v Prešove, Košiciach, Bratislave pribudol najnovšie pre veľký záujem aj koncert v novej popradskej Aréne. Ich pobyt na Slovensku teda začína už 15. decembra v Poprade, nasleduje 16. decembra Mestská športová hala Prešov, 17. decembra vystúpia Alexandrovci v košickej Steel Aréne a slovenská časť ich turné skončí koncertom na bratislavských Pasienkoch 18. decembra.

Vracajú sa v exkluzívnej zostave, v ktorej sa spolu s nimi predstaví aj Robo Grigorov, Felix Slováček, Kamil Střihavka, David Kraus, ale aj najlepší slovenskí fujaristi z Podpoľania. A práve Pocta Majakovskému v podaní Roba Grigorova a viac ako 120 členov speváckeho zboru Ruskej armády bude nepochybne patriť k vrcholom týchto koncertov.
Turné Alexandrovci Vám na Slovensko prinášajú agentúry 212 a BM Production.

Alexandrovci na Slovensku:
15.12.2007 Aréna Poprad
16.12.2007 Mestská športová hala Prešov
17.12.2007 Steel Aréna Košice
18.12.2007 ŠH Pasienky, Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu