Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Široký úsmev známej Češky: Bodaj by nie… V ruke má kabelku v HODNOTE AUTA!

Simona Krainová Zobraziť galériu (3)
Simona Krainová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Simona Krainová (51) je známa tým, že si potrpí na luxusné kabelky. Vo svojej zbierke však nemá len tak hocijaké kúsky. Aktuálne do spoločnosti vyniesla kúsok, za ktorý by si pokojne mohla kúpiť auto!

Galéria: Galéria Simona Krainová

Simona Krainová sa netají tým, že hoci oblečenie si kupuje z bežných reťazcov, do troch vecí je ochotná investovať veľké peniaze - a to sú hodinky, kabelky a topánky. „Pri týchto veciach sa pozerám na kvalitu. Predsa len, tepláky, džínsy či svetre sú sezónna záležitosť, podliehajú módnym trendom, ale keď si kupujem kabelku, vyberám klasiku, značkovú, nadčasovú, ktorá mi vydrží dlho,“ prezradila v minulosti pre Šarm modelka. 

Doma má niekoľko kabeliek značky Chanel, ktoré sú podľa nej dobrou investíciou. Jednu z nich vraj 8 rokov nosila a napokon ju predala za viac peňazí, ako ju kúpila. „Chanelky šli o tridsať percent hore, tam vidíte, že je to dobrá investičná záležitosť. Navyše kabelky Chanel nikdy nevyjdú z módy, je to značka, ktorá je na trhu najstabilnejšia,“ vyjadrila sa. Ceny takýchto kabeliek sa v priemere pohybujú v hodnote 5000 eur. 

Doma má však aj oveľa luxusnejšie kúsky. Jeden taký Simona v týchto dňoch vyvetrala aj v spoločnosti. Na podujatie prišla v bielej košeli a výraznej kvetovanej sukni, ku ktorej doladila oranžovú kabelku značky Hermés. Konkrétne model Birkin. Práve ten sa aktuálne predáva v priemerných cenách okolo 20 tisíc eur... A pokiaľ ide o limitovanú edíciu, ceny takýchto kabeliek sa môžu vyšplhať až cez 100 tisíc. A za takéto sumy by sa už bez problémov dalo zaobstarať aj auto. 

Široký úsmev známej Češky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu