Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Test národa dnes na Markíze: Stávkové kancelárie favorizujú Čechov

Moderátormi vedomostného večera budú aj tentoraz Adela Banášová a Dalibor Gondík.
Moderátormi vedomostného večera budú aj tentoraz Adela Banášová a Dalibor Gondík.

PRAHA/BRATISLAVA - Najsledovanejší súboj na obrazovke. Česi a Slováci si dnes večer po roku opäť zmerajú vedomosti. Tohtoročný test národa v priamom prenose preverí znalosti z literatúry, zemepisu, prírodných vied a umenia ľudí z verejnosti, ale i známych osobností.

Naši susedia začali o vedomostnom súboji Slovákov a Čechov už aj stávkovať. Bookmakeri ponúkajú na víťazstvo Čechov kurz 1,9:1 a na Slovákov 2,1:1.

Na televíznej obrazovke Markízy sa stretnú sedemnásťčlenné tímy cvičiteľov, mažoretiek, smetiarov, novinárov, hasičov a starostov. Zo známych osobností sa v českom družstve predstaví desaťbojár Tomáš Dvořák, moderátorka televíznych novín Markéta Fialová, herec Miroslav Etzler, speváčka a herečka Daniela Šinkorová a spevák Martin Baxa.

Naše farby bude reprezentovať hokejová legenda Jozef Golonka, herečka Marta Sládečková, moderátorka TV Markíza Zlatica Puškárová, finalistka súťaže Slovensko hľadá SuperStar Martina Šindlerová a herer Maroš Kramár. Vlani sledovalo Test národa 2 milióny 372-tisíc divákov a porazili sme v ňom český tím. Súťaž aj v tomto roku budú moderovať Adela Banášová a Dalibor Gondík.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu