Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Sharon Osbournová premárnila za život 1,9 miliardy korún

LONDÝN (Famous) – Porotkyňa britskej verzie speváckej súťaže X Factor Sharon Osbournová minula za svoj život 50 miliónov libier. Za nákupy a pôžitky tak zo svojho majetku manželka rockera Ozzyho vyhodila 1,9 miliardy korún.

Porotkyňa súťaže X Factor minula najmenej:
670 miliónov korún za domy po celom svete
430 miliónov korún za večierky, zvieracích miláčikov a kabelky
230 miliónov korún za šperky popredných návrhárov
155 miliónov korún za luxusné autá
155 miliónov korún za najvyberanejší nábytok
116 miliónov korún za obrazy a starožitnosti
77 miliónov korún za oblečenie najlepších módnych návrhárov
77 miliónov korún za poskokov a služobníctvo
31 miliónov korún za hlúpe darčeky pre priateľov

„Jej míňanie nepozná hraníc. Správa sa k peniazom ako naftový šejk. Určite utratila minimálne 50 miliónov libier,“ udal na svoju sestru David Arden.

„Je závislá na nakupovaní. Najmenej pol milióna libier ročne utratí za úplne nepotrebné márnotratnosti, ktoré potom vyhodí alebo rozdá. Keď získa nový kontrakt alebo dostane zaplatené, netrvá jej dlho to rozhádzať. A ona neustále niekomu dáva darčeky. Najprv som si myslel, že je za tým jej veľkorysosť. Ale teraz si uvedomujem, že si tak udržuje priateľov. Stále potrebuje viac a viac peňazí, preto stále núti Ozzyho do práce,“ žaloval na Osbournovú jej brat.

Najväčšiu radosť robí Sharon obchodnému domu Harrods v Londýne. Je tam totiž pečená varená a nikdy neodchádza s prázdnymi rukami. Osbournová pochádza zo zámožnej rodiny Ardenových, jej otec, hudobný producent, zarobil za svoj život obrovský majetok. Ozzy sa raz nechal počuť, že si ju za manželku vzal práve preto, aby bol zaistený a nemusel nikdy pracovať. Lenže v skutočnosti na jej rozhadzovanie musí drieť celé manželstvo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu