Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Sex v meste: Happyend sa nekoná?

Záber z nakrúcania filmu Sex v meste. Herečku Sarah Jessicu Parker pridŕža Cynthia Nixon, aby Chrisovi Nothovi nerozbila „ciferník“ svadobnou kyticou. Zobraziť galériu (26)
Záber z nakrúcania filmu Sex v meste. Herečku Sarah Jessicu Parker pridŕža Cynthia Nixon, aby Chrisovi Nothovi nerozbila „ciferník“ svadobnou kyticou. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Držte ju, lebo pána Božského prizabije svadobnou kyticou! Z najnovších záberov z nakrúcania celovečerného filmu Sex v meste sa dá usúdiť, že vysnívaná svadba seriálovej hrdinky Carrie Bradshaw neskončí tak úplne podľa jej predstáv.

Slávna newyorská novinárka v podaní herečky Sarah Jessicy Parker (42) si v dlhoočakávanom závere seriálu Sex v meste síce oblečie vytúžené svadobné šaty, no pred oltár sa ešte dostať nemusí. Ktovie, akoby to dopadlo s jej ženíchom (Chris Noth), keby rozzúrenú Carrie nepodržala jej kamarátka Miranda (Cynthia Nixon). Nie je známe, čím ju jej pán Božský v ich svadobný deň tak rozhneval, ale tento záber spochybňuje nedávnu informáciu, že po jeho boku nájde Carrie napokon predsa len rodinné šťastie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu