Pondelok9. september 2024, meniny má Martina, zajtra Oleg

VIDEO Reportáž z miesta požiaru v Dalmácii je hitom internetu: Pozrite, čo sa stalo novinárke! To je ale smola

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DALMÁCIA – Aká nepredvídateľná a nebezpečná môže byť práca novinára, ukazuje video zverejnené na TikToku. To demonštruje, čo sa stalo reportérke nemeckej televízie RTL v teréne pri reportáži o požiaroch v chorvátskej Dalmácii.

„Hlásenie v núdzových situáciách môže niekedy skončiť aj takto,“ informuje popis videa. Na záberoch vidno, že kým sa novinárka obklopená hustým dymom snaží odpovedať pre televíziu, neďaleko nej vidno lietať lietadlo. V ďalšom momente sa jej nad hlavou valí prúd vody. Je veľkým šťastím, že novinárka skončila iba mokrá. Prúd vody jej totiž mohol vážne ublížiť.

@danas.hr

Izvještavanje u izvanrednim situacijama ponekad može završiti i ovako 👇 #rtl #danashr #reporteri #izvjestavanje #pozar #hrvatska #fyp

♬ original sound - Danas.hr

Video získalo za krátky čas obrovské množstvo zhliadnutí aj komentárov. Mnohí sa napriek vážnosti situácie neubránili smiechu. „Toto mi zlepšilo deň,“ napísal jeden z komentujúcich. „Nedaj sa,“ zavtipkoval druhý. „Aj ju opralo,“ pridal sa tretí. „Teraz má trvalú,“ napísal ďalší komentujúci. Veľa iných komentujúcich reagovalo vysmiatymi emotikonmi.

Obľúbená chorvátska dovolenková destinácia Dalmácia zápasí s požiarmi už niekoľko hodín až dní. Miestni označili za najhoršiu situáciu pri mestách Skradin a Tučepi. V Podgore sa plamene nebezpečne priblížili k obydliam. Ako informuje portál Slobodna Dalmacija, niektorí dovolenkári svoj pobyt predčasne ukončili a z oblasti radšej odišli.

Viac o téme: PožiarReportérkaDalmácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu