Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Marína Hámová: 17-ročná, polonahá, s frajerom a novými prsiami

Majsterka Slovenska Marína Hámová Zobraziť galériu (8)
Majsterka Slovenska Marína Hámová

BRATISLAVA – Predviedla ich svetu! Len krátko po tom, čo si nechala zväčšiť prsia, prvý krát ich ukázala aj verejnosti. Majsterka Slovenska v kategórii fitness bikini Marína Hámová (17) sa stala hostiteľkou pravidelnej štvrtkovej akcie World by Women v bratislavskom Kartelli.

Návštevníci známeho nočného klubu nechceli veriť vlastným očiam, keď sa dozvedeli, že slečna, ktorá počas party vytrvalo pózovala len v bikinách, ešte nie je dospelá. Pozornosť si užívala, lebo vedela, že v blízkosti má stále, pre prípad potreby, svojho trénera a ochrancu Michala Gáboríka. V nestrážených chvíľach si však pozorovatelia mohli všimnúť, že títo dvaja majú k sebe bližšie než by sa na pracovný vzťah patrilo. „Áno, sme spolu,“ potvrdila nám Marína, keď sme sa jej spýtali na ich vzájomný vzťah. Bol to práve Michal, kto jej bol na štarte kariéry najväčšou motiváciou. Očividne dobrou, keďže jeho zverenkyňa a partnerka žne jeden úspech za druhým a čoskoro určite pribudnú ďalšie. Aj s vylepšeným hrudným profilom sa totiž chystá zabojovať na profesionálnych súťažiach v USA.

World by Women sú akcie najkrajších a najinšpirujúcejších žien v slovenskom šoubiznise. Zabávať sa s nimi budete aj v roku 2012. V ešte väčšom lesku, štýle a len s tou najvyberanejšou hviezdnou spoločnosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu