Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Poriadny bizár z nemeckých ciest: Vodič sa pred príchodom polície išiel napásť na lúku! Mal neuveriteľný dôvod

(Zdroj: TASR)

WITTEN – V západonemeckom Wittene sa stal naozaj kuriózny prípad. 77-ročný vodič, ktorý spôsobil nehodu pri výjazde z parkovacieho miesta sa svoj podnapitý stav snažil náhle zmeniť vskutku zaujímavým spôsobom.

Svoju indispozíciu sa snažil pred policajnou hliadkou zakryť konzumáciou jedla. Pretože ale poruke nič nemal, rozhodol sa jesť trávu na neďalekej lúke. Podľa tlačovej správy, ktorú zverejnila miestna polícia sa incident stal v stredu 10.júla, krátko po siedmej hodine večer.

Odovzdávanie záchytného systému pre stíhačky F-16 na letisku Kuchyňa (Zdroj: Topky/Tomáš Hambálek)

Pri vyparkovaní z parkoviska si okoloidúci svedok všimol, že senior pri cúvaní poškodil iné auto a snažil sa z miesta nehody utiecť. Svedok ale neváhal a postavil sa pred auto seniora v snahe zabrániť mu v úteku. Muž za volantom ale pridal plyn, ba dokonca nabral svedka na kapotu vozidla a spôsobil mu tak menšie zranenie. Keď konečne senior zastavil, svedok ho prinútil vystúpiť z auta.

Po privolaní policajnej hliadky sa senior v snahe vyhnúť sa pokute a zmeniť výsledok testu na alkohol rozbehol k priľahlej lúke a začal trhať a jesť trávu. Dychová skúška neskôr preukázala 0,64 promile alkoholu v krvi. Príslušníci polície zakázali mužovi pokračovať v ceste a odobrali mu vodičský preukaz. Aktuálne vo veci prebieha vyšetrovanie.

Viac o téme: AlkoholOpitý vodičNemeckoWitten
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu