Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Topky tohto týždňa: Prekvapivé slová o smrti Alžbety II., nový vzťah syna Beckhamovcov a Halle Berry hore bez!

(Zdroj: SITA, Profimedia)

LOS ANGELES – Aj počas tohto týždňa sa fanúšikovia dočkali viacerých tém, ktoré hýbali svetom šoubiznisu. Vo veľkom sa rieši škandál Seana Diddyho Combsa, slávna herečka Halle Berry sa ukázala hore bez a bývalý britský minister prehovoril o smrti Alžbety II.

Boris Johnson sa vo svojich memoároch rozpísal aj o tom, čo malo zrejme zostať v tajnosti. Bývalý britský premiér totiž prehovoril o tom, čo bolo príčinou smrti Alžbety II., ktorá zomrela v roku 2022.

V posledných týždňoch hýbe svetom šoubiznisu aj škandál Seana Diddyho Combsa, ktorý lieta v obrovských problémoch so zákonom. Dlhodobo s ním však mal spory ďalší známy hudobník Eminem, ktorý ho obvinil aj z toho, že má prsty v smrti slávnych raperov.

Veľkým prekvapením bol vek novej priateľky Cruza Beckhama. Syn slávnej dvojice totiž začal randiť so známou influencerkou, ktorá je však od neho staršia o takmer 10 rokov. 

Počas týždňa však svojich fanúšikov potešila napríklad herečka Halle Berry, ktorá na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila záber, na ktorom bola hore bez.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu