Nedeľa20. október 2024, meniny má Vendelín, zajtra Uršuľa

TOPKY tohto týždňa: Šokujúca smrť Liama Paynea (†31), rozvod po 28 rokoch a sexi zábery hviezdnej speváčky!

(Zdroj: SITA, Profimedia)

LOS ANGELES – Tento týždeň sa svet šoubiznisu spamätával z obrovskej tragédie, ktorou bola smrť Liama Paynea. Okrem toho však fanúšikov zaujali aj rozvod známeho hudobníka či sexy zábery, ktoré zverejnila Dua Lipa.

Fanúšikovia slávnej kapely One Direction a jej speváka Liama Paynea sa stále spamätávajú z jeho tragickej smrti. Mladý umelec zomrel po páde z hotelovej izby v Buenos Aires, ktorý mu spôsobil zranenia, ktorým podľahol.

Smutnou správou bol aj rozvod známeho hudobníka, ktorého ľudia poznajú pod menom DJ Kaskade. Jeho manželstvo sa rozpadlo po 28 rokoch a podľa súdnych dokumentov požiadala o rozvod jeho manželka.

Svojich fanúšikov naopak potešila Dua Lipa. Tá totiž na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila niekoľko záberov, na ktorých ukázala svoju dokonalú postavu.

Poriadnou zmenou kvôli svojej najnovšej úlohe prešla hviezdna Sydney Sweeney. Tú počas natáčanie filmu Black Bear zachytili fotografi a na záberoch ju mali problém spoznať aj jej najvernejší fanúšikovia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu