Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

TOPKY tohto týždňa: Skvelé správy chorej herečky, aktuálne FOTO Jakea z Dva a pol chlapa a kríza slávneho páru!

(Zdroj: SITA, Profimedia)

LOS ANGELES – Počas tohto týždňa sa vo svete šoubiznisu stalo viacero zaujímavých vecí, ktoré zaujali fanúšikov. Tých potešili novinky o ťažko chorej Shannen Doherty (52) a pozornosť na seba strhol aj Angus T. Jones (30), ktorého fanúšikovia poznajú ako Jakea z Dva a pol chlapa.

Shannen Doherty už zhruba 10 rokov zvádza boj s rakovinou. Herečka, ktorá sa preslávila ako Brenda Walsh v seriáli Beverly Hills 90210, sa s fanúšikmi po dlhšom čase podelila aj o pozitívne správy.

Verejnosť zaujal aj herec Angus T. Jones, ktorý si zahral jednu z najznámejších detských postáv. Legendárny Jake však už dnes ani zďaleka nepripomína malého chlapca a spoznať ho mali problém aj jeho najväčší priaznivci.

Svojím vzhľadom zaujala aj známa speváčka Nicole Scherzinger. Tá sa okrem svojej hudobnej kariéry a pôsobením v skupine The Pussycat Dolls preslávila aj svojou krásou, ktorú ukázala v čiernych plavkách na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

Smutné novinky zasiahli fanúšikov slávnej dvojice Ben Affleck a Jennifer Lopez. Ich manželstvo si totiž už dlhšiu dobu prechádza obrovskou krízou a podľa posledných správ sa malo rozpadnúť už pred niekoľkými mesiaci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu