Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

TOPKY tohto týždňa: Strach o britskú princeznú, herec neprežil útok žraloka a desivý pohľad na Céline Dion!

(Zdroj: SITA, Profimedia)

LOS ANGELES – Aj posledný týždeň priniesol množstvo udalostí, ktoré zaujali fanúšikov po celom svete. Okrem radostných správ však verejnosť sledovala zdravotný stav princeznej Anne, ktorá mala vážnu nehodu a mnohých šokovala smrť herca z filmovej série Piráti z Karibiku, ktorý zomrel po útoku žraloka.

Princezná Anne sa počas týždňa zranila pri nehode v jej sídle Gatcombe Park v grófstve Gloucestershire na západe Anglicka. Prvotné informácie hovorili o tom, že utrpela stratu pamäte a otras mozgu, avšak zo zranení by sa mala v najbližšej dobe úplne vyliečiť.

Tragická udalosť zasiahla filmový svet. Herec Tamayo Perry, ktorý sa objavil napríklad vo filmoch Piráti z Karibiku: V neznámych vodách či Charlieho anjeli: Na plný plyn , totiž neprežil útok žraloka. 

Poriadne silné emócie priniesol divákom aj dokument Ja som: Céline Dion. V ňom hviezdna speváčka ukázala, ako vyzerá život s vážnou chorobou a sledovať niektoré zábery bolo naozaj náročné. 

Radostnú správu oznámila dcéra Meryl Streep - Louisa Jacobson, ktorá potvrdila nový vzťah. Na sociálnej sieti Instagram ukázala fotku so svojou priateľkou – režisérkou Annou Blundell.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu