Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

TOPKY tohto týždňa: Lúčenie so Shannen Doherty, obrovská hanba známej speváčky a nový vzťah Johnnyho Deppa!

(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Počas tohto týždňa sa svet šoubiznisu spamätával najmä zo smutnej správy, ktorou bola smrť slávnej herečky Shannen Doherty. Okrem toho však fanúšikovia riešili aj vystúpenie opitej speváčky Ingrid Andress či novú priateľku Johnnyho Deppa.

Počas tohto týždňa sa umelecký svet lúčil s americkou herečkou Shannen Doherty. Tá dlhé roky bojovala s rakovinou, avšak tento náročný zápas napokon prehrala.

Hitom sociálnych sietí sa počas tohto týždňa stala speváčka Ingrid Andress. Verziu jej americkej hymny totiž mnohí fanúšikovia označili za najhoršiu, akú kedy počuli a následne hudobníčka priznala, že počas vystúpenia bola opitá. 

V nedávnych dňoch vyšli najavo správy o slávnom Johnnym Deppovi. Ten má mať totiž už dlhší čas vzťah s krásnou ruskou modelkou, ktorá je od neho mladšia o 33 rokov. 

Mnohé hviezdy si v týchto dňoch užívajú leto plnými dúškami. Jednou z nich je aj americká herečka Eva Longoria, ktorá na pláži v španielskom meste Marbella predviedla svoju dokonalú postavu, ktorou ohuruje aj tesne pred 50-tkou. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu