Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

TOPKY tohto týždňa: Alec Baldwin spoznal verdikt, smrť detskej hviezdy a prekvapivý rozchod slávnej dvojice!

(Zdroj: SITA, Profimedia)

LOS ANGELES – Počas tohto týždňa zaujali fanúšikov viaceré témy, ktoré hýbali svetom šoubiznisu. Smutnou správou bola smrť detskej hviezdy seriálu Alf Benjiho Gregoryho, mnohých prekvapil rozchod slávnej dvojice a hviezdny herec Alec Baldwin spoznal verdikt v prípade zastrelenej kameramanky.

Počas týždňa sa fanúšikovia seriálu Alf dozvedeli smutnú správu. Vo veku 46 rokov totiž zomrel herec Benji Gregory, ktorý si v ňom zahral postavu Briana.

Prekvapivou správou bol pre mnohých rozchod komika Peta Davidsona a hviezdnej herečky Madelyn Cline. Dvojica sa dala dokopy len minulý rok, avšak ich láska príliš dlhé trvanie nemala.

Veľkou témou bol aj súdny proces, v ktorom čelil Alec Baldwin obvineniam zo zabitia. Ten napokon skončil prekvapivým verdiktom, po ktorom americký herec neudržal slzy.

Po svojom si pozornosť získala španielska speváčka a herečka Samantha Hudson. Tá sa ukázala na slávnostnej premiére filmu Fly Me to the Moon v Madride, na ktorú dorazila v priesvitných šatách, pod ktorými ukázala holé prsia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu