Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Príkaz na ZATKNUTIE: Hviezda Mafstory sa VYJADRILA... Vymysleli si kecoviny!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/L.H.)

BRATISLAVA - V pondelok sa v policajnom pátraní objavila fotka bývalej hviezdy jojkárskych seriálov Osúdené či Mafstory, Lukáša Hoffmanna (47). Bol naňho vydaný príkaz na zatknutie. polícia ho vypátrala a už ho stihla aj prepustiť. No a teraz sa bývalý herec verejne vyjadril... Vymysleli si kecoviny na mňa!

Minulý týždeň internet obletela fotka Lukáša Hoffmanna v policajnom pátraní. Ako informoval portál Patranie.sk, muži zákona ho hľadali, pretože bol naňho vydaný príkaz na zatknutie. No tak, ako ho zadržali, tak ho po krátkom čase aj prepustili. Bývalý herec sa napokon ozval na sociálnej sieti TikTok, aby vysvetlil, čo sa stalo. 

„Rozmýšľam, ako nazvať tento počin polície po mojom prepustení. Chcem poďakovať Biskupiciam, Filip ďakujem a chcem hlavne poďakovať tým, čo si vymysleli všetky tie kecoviny na moju osobu, na základe ktorým mňa lovili ako štvanú zver. Neviem, či som spáchal trestný čin taký vážny, pretože 20 rokov nemám ani priestupok. Ale každopádne, tento záujem ma vôbec neteší,“ vyjadril sa Hoffmann. 

„Myslím, že to nepotrebuje nejaký komentár, všetci ste to videli. Nenávisť, zášť, všetky tieto vlastnosti sú číslo 1. Vyjadrím sa ešte neskôr,“ dodal. Na sociálnej sieti TikTok je pomerne aktívny, v poslednom čase tam nahral niekoľko videí, v ktorých vysvetľuje, čo sa v jeho živote deje. 

Viac o téme: Lukáš Hoffmann
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu