Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

ŠIALENÉ VIDEO z Prahy: Známy TikToker (24) VYPADOL v živom vysielaní z okna... Skončil na ARO!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/Rostiks_01)

PRAHA - Česká polícia zasahovala v pondelok okolo pol siedmej ráno na sídlisku pražského Hlubětína. Z okna tam totiž vypadol mladý muž. Ako sa ukázalo, ide o známeho ukrajinského tiktokera (24) s prezývkou Rostiks_01. Sociálnymi sieťami koluje video, ktoré osudné chvíle zachytáva!

K desivej nehode totiž došlo priamo počas živého vysielania medzi Roastiksom a ďalšími dvomi tiktokermi. Ako informuje Blesk.cz mladý muž zrejme plnil šialenú výzvu. Sociálnymi sieťami aktuálne koluje záznam, ktorý celé bláznovstvo zachytáva. Na nahrávke vidno tri zábery streamerov, ktorí sa rozprávajú po ukrajinsky.

A hoci spočiatku video vyzerá absolútne nevinne, v jednej chvíli sa Roastiks vyberie k oknu a otvorí ho. Ďalej vidno, ako tiktoker oblečený len v kraťasoch lezie von. Najprv si sadne na parapet a potom sa ho chytí a pomaly sa spúšťa dole, aby sa povesil z okna. V tej chvíli sa mu však ruky uvolnia a on padá z piateho poschodia na zem. 

Tiktoker mal obrovské šťastie v nešťastí - dopadol totiž do kríkov, čo jeho pád stlmilo. Zázrakom tak prežil, no utrpel vážne zranenia. „Na miesto prišiel lekár, záchranárska posádka aj inšpektor. Ošetrili muža po páde z výšky. Utrpel mnohopočetné poranenia a skončil na ARO v traumacentre,“ opísala Blesku hovorkyňa pražských záchranárov Jana Poštová. 

„Podľa prvotných zistení ide o udalosť, ktorej predchádzala akási hra ohľadom plnenia úloh na sociálnej sieti, kedy následovala výzva, aby sa muž povesil z okna. Cudzinec, ktorý mal predtým popíjať alkohol, pri plnení tejto úlohy vypadol zo spomínaného okna a vážne sa zranil,“ vyjadril sa policajný hovorca Jan Daněk. 

Viac o téme: TikTokRostiks_01
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu