Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Dušan Cinkota o výchove syna: Fyzické tresty? Takto sa s manželkou dohodli!

Dušan Cinkota s manželkou a synom na premiére filmu Imaginárni priatelia
Dušan Cinkota s manželkou a synom na premiére filmu Imaginárni priatelia (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Dušan Cinkota prišiel na premiéru filmovej rozprávky Imaginárni priatelia v spoločnosti tých najmilovanejších. Spoločnosť mu robila manželka so synom.


Herec Dušan Cinkota patrí k našim najobsadzovanejším hercom a jeho hlas pozná hádam každý. Medzi jeho najznámenšie dabingové úlohy patrí postava Chandlera Binga z komediálneho seriálu Priatelia, no talentovaný herec prepožičal svoj hlas aj mnohým legendárnym filmovým a rozprávkovým postavám. A najnovšie ho môžeme počuť v rodinnej komédii režiséra Johna Krasinskeho, Imaginárni priatelia. “Snažil som sa natočiť film, ktorý si užije naozaj každý. Chcem, aby sa dospelí, ktorí ho uvidia, aspoň na chvíľu vrátili v spomienkach do vlastného detstva. Aby si uvedomili, že ich môžu prežiť kedykoľvek budú chcieť. Bez ohľadu na to, či a akého imaginárneho priateľa kedysi mali,” povedal Krasinski.

Galéria: Premiéra filmu Imaginárni priatelia
Cinkota si premiéru filmu vychutnal spoločne s manželkou, synčekom Olegom a jeho kamarátmi a nás zaujímalo, či Oleg pri dabingu spoznáva hlas svojho otca. „Môj syn ma spozná vo všetkom, či po hlase, ale aj keď ma premaskovali do jednej relácie, vždy ma spoznal hneď“, dodáva hrdý Cinkota. Ako dopadlo sledovanie filmu v kine, nevieme. Každopádne Dušan Cinkota prezradil, že malý Oleg je mimoriadne živé dieťa. „Je ešte veľmi hravý, no je to dobrý chlapec, som o tom presvedčený“. Otázka, po kom z rodičov je, Cinkotu tak trochu rozosmiala: „Aj-aj, máme si obaja čo vyčítať“. V rozhovore však prezradil aj to, aký je otec a pre akú výchovu sa spoločne s manželkou rozhodli.

Dušan Cinkota o výchove syna: Fyzické tresty? Takto sa s manželkou dohodli! (Zdroj: NL/TH)

 

Viac o téme: Dušan Cinkota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu