Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Tyra Banks má novú šou: Zranené modelky uprostred totálneho chaosu!

Tyra Banks Zobraziť galériu (9)
Tyra Banks

NEW YORK - Bývalá modelka Tyra Banks (35) nedávno získala post moderátorky populárnej reality šou America's Next Top Model. Kasting tejto súťaže však poznamenali násilnosti, na ktoré nádejné modelky tak skoro určite nezabudnú - bojovali totiž o holé životy!

Zúfalo túžili po sláve, no čoskoro ich prešla všetka chuť po žiare reflektorov. Tisícky mladých dievčat, ktoré verili v úspech vo svete modelingu, sa počas uplynulého víkendu stali svedkami scén ako vystrihnutých zo zlého filmu. Čakanie v rade na konkurz sa totiž premenilo na hrôzostrašnú paniku, ktorej výsledkom je šesť zranených žien a zásah polície.

Podľa denníka Daily Mail boli zatknutí traja ľudia za vyvolávanie paniky a následné výtržníctvo. Rozrušeným davom sa ozývali výkriky ako "Horí!" či "Je tam bomba!", ktoré malo podnietiť auto a z neho sa šíriaci dym. Viaceré vydesené účastníčky potvrdili, že si prežili peklo a báli sa o svoj život.

Niektoré dievčatá boli americkou reality šou tak pobláznené, že pred miestom konania kastingu, hotelom Park Central New York, dokonca nocovali. Po upokojení situácie bolo okolie hotela pokryté stoličkami, spacími vakmi, oblečením a topánkami, ktoré tam adeptky modelingu v návale chaosu a kriku po sebe zanechali.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu