Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

AKTUÁLNE VIDEO Dráma pri obchodnom centre Nivy! Muž chcel skočiť z budovy, už je v rukách polície

BRATISLAVA - Všetky záchranné zložky aktuálne zasahujú pri obchodnom centre Nivy. Podľa našich informácií sa tam nachádza muž, ktorý od rána sedí na streche a chce skočiť. Má ísť o jeho druhý pokus.

Aktualizované 16:05 Muž zo strechy obchodného cestra je už v rukách polície. "Krátko po 15.00 h bol vykonaný služobný zákrok a osoba skončila v rukách polície bez zranení," informovala bratislavská krajská polícia s tým, že s mužom niekoľko hodín komunikovali policajti pohotovostného útvaru Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave spolu s policajným psychológom a ďalšími príslušníkmi Policajného zboru.

Aktualizované 14:36 Muž, ktorý chce skočiť z obchodného centra Nivy poslal policajtov preč. Na streche stále sedí.

Muž chce skočiť z OC Nivy (Zdroj: Topky/ Ján Zemiar)

Všetky záchranné zložky aktuálne zasahujú pri obchodnom centre Nivy v Bratislave, kde už približne 4 hodiny sedí muž a chce skočiť z budovy. Na mieste je aj psychológ, ktorý sa snaží muža upokojiť. Podľa našich informácií má ísť už o jeho druhý pokus. Areál obchodného centra Nivy uzavreli, ľudia to musia obchádzať okolo. Informáciu o tom, že sa muž pokúša skočiť z budovy, pre topky.sk potvrdil aj bratislavský policajný hovorca.

Dráma v Nivách (Zdroj: Topky/Tomáš Hambálek)

Galéria: Chlapec chce skočiť s obchodného domu Nivy v Bratislave.

Viac o téme: Polícia NivyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu