Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Našli ukrajinské cigarety za vyše milión korún

(Zdroj: SITA)

SOBRANCE - Pri rieke Uh v katastri Pinkoviec v Sobraneckom okrese objavili príslušníci hraničnej kontroly 2 510 kartónov cigariet.

Štrnásť balíkov cigariet Classic, Boss light a Boss classic s ukrajinskými kolkami bolo zabalených v čiernej fólii. Ako agentúru SITA informovala Vladimíra Hrebeňáková z Komunikačného odboru Kancelárie ministra vnútra, vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre porušenie predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru. Hodnota cigariet by na našom trhu presiahla milión korún.

V policajnej cele skončil aj 56-ročný Zvolenčan, ktorého vo štvrtok medzi obcami Svinica a Bidovce v okrese Košice-okolie prichytili s pašovanými cigaretami. Muža kontrolovali dopravní policajti a v kufri jeho Octavie Combi objavili 75 600 kusov cigariet s ukrajinskými kontrolnými známkami.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, hodnota cigariet presiahla 220-tisíc korún. Zvolenčan čelí obvineniam z porušovania predpisov o štátnych a technických opatreniach na označenie tovaru.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu