Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Hilary Swank: Chcem byť matkou!

Hilary Swank Zobraziť galériu (10)
Hilary Swank

LOS ANGELES - Úspešná americká herečka Hilary Swank (30) poprela správy médií o tom, že nemá rada malé deti. Naopak, podľa vlastného tvrdenia sa už nemôže dočkať toho, že si so svojím manželom, hercom Chadom Lowom, založí veľkú rodinu.

Hviezda zatiaľ posledného filmu Clinta Eastwooda Million Dollar Baby dostala tento rok za stvárnenie boxerky svojho druhého Oscara. Okrem úspechov na profesionálnom poli si Hilary môže pripísať k dobru aj v Hollywoode nie také časté šťastné manželstvo. Preto, že ich manželstvo je bezdetné, však bulvárne médiá donedávna špekulovali, že nemá rada deti. Herečka však všetky tieto reči rázne poprela.

"Samozrejme, že mám rada deti. Keď som mala dvadsať rokov, ešte som na to nebola pripravená, ale teraz si uvedomujem, že k tomu skôr či neskôr dôjde," tvrdí Hilary. "Radšej však skôr ako neskôr," dodala, čím podnietila nové špekulácie o jej tehotenstve. Tieto správy však nie sú ničím podložené. Jej fanúšikovia teda môžu len jediné - držať jej palce, nech sa jej sen o dieťati už čoskoro naplní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu