Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Hilmerovej oslava 50-ky: Želanie od SVOKRY ju zarazilo... Uff, praje jej LEN 5 rokov života?!

(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Monika Hilmerová v pondelok oslávila 50-ku. Pri tejto príležitosti jej gratulovali všetci, ktorí herečku majú v srdci. Nechýbala ani mama jej manžela Jara Bekra (52). Želanie od svokry ju však zarazilo... Uff, praje jej ďalších LEN 5 rokov života?!

Galéria: Monika Hilmerová

Monika Hilmerová oslávila 7. októbra 50. narodeniny. Pri tejto príležitosti jej manžel Jaro Bekr zverejnil krásne vyznanie. Zaspomínal na to, ako sa spoznali a ako ju zbalil... „Nikdy sa mi nezunuje a nestratí na sile naše "Ľúbim ťa" niekoľkokrát denne... Ja ďakujem, že môžem byť takto šťastný a ďakujem aj za to, že ma robí lepším…“ dodal na záver. 

Priania k narodeninám jej celý deň písali fanúšikovia, blízki, rodina... „Včera sme mali úplne nádherný deň aj s Monikou. Dostala kopec kvetov a strašne veľa milých prianí...“ napísal na sociálnu sieť Facebook Jaro Bekr. No úplne najzarážajúcejšiu správu vraj dostala od jeho mamy - popriala jej totiž ďalších LEN 5 rokov života. 

„Top bol od mojej mamy, Monikinej svokry, ktorá jej zaželala a ešte dodala, že jej okrem iného praje ďalších 50 rokov... Ale ako písala, nevšimla si, že jej 0 vypadla. 5 rokov na svokru je dobré číslo, mohlo to byť horšie,“ smial sa pobavený manžel. A svojim príspevkom rozosmial aj svojich sledujúcich. Tí sa zhodovali v tom, že Monika dopadla ešte dobre... Svokre totiž mohla z čísla 50 vypadnúť aj 5-ka.

 

Včera sme mali úplne nádherný deň aj s Monikou. Dostala kopec kvetov a strašne veľa milých prianí...top bol od mojej...

Posted by Jaro Bekr on Monday, October 7, 2024

 

Viac o téme: Jaro BekrMonika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu