Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Legendárny Al Pacino (84) potvrdil špekulácie: Vzťah s o 54 rokov mladšou partnerkou je minulosťou!

Al Pacino a Noor Alfallah Zobraziť galériu (2)
Al Pacino a Noor Alfallah (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - O vzťahu legendárneho amerického herca Al Pacina (84) a jeho partnerky Noor Alfallah (30) sa hovorilo hlavne počas minulého roka, keď sa im narodil ich spoločný syn Roman. Následne sa však začalo špekulovať, že sa dvojica rozišla a najnovšie sa k tomu vyjadril aj hviezdny umelec.

Počas pandémie covidu sa Al Pacino zblížil so spomínanou producentkou natoľko, že spolu začali chodiť. Minulý rok však prekvapili celý svet, keď sa stali rodičmi ich spoločného potomka - syna Romana. Následne sa však začalo hovoriť o tom, že sa dvojica rozišla. 

Po viac ako roku sa k týmto rečiam vyjadril aj samotný herec. Ten v rozhovore pre magazín People dostal otázku, či je momentálne vo vzťahu. Na to herec odpovedal, že má momentálne kamarátsky vzťah. O tom, ako to medzi ním a Alfallah vyzerá, prehovoril aj jeho hovorca.

„Al a Noor sú veľmi dobrými priateľmi. To platí už dlhé roky a spoločne sa snažia vychovávať ich syna Romana," povedal hovorca pre spomínaný People, čím definitívne potvrdil špekulácie, ktoré začali ešte pred rokom.

Al Pacino
Zobraziť galériu (2)
Al Pacino  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Al Pacino
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu