Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Liam Payne písal pred smrťou kamarátke: Potom prišla HROZNÁ SPRÁVA... Povedz, že to NIE JE pravda!

Liam Payne Zobraziť galériu (2)
Liam Payne (Zdroj: SITA/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

BUENOS AIRES - Celý svet vo štvrtok zasiahla správa o tragickom úmrtí len 31-ročného speváka Liama Paynea. Člen skupiny One Direction zomrel po páde z 3. poschodia svojej hotelovej izby. Krátko pred úmrtím vraj písal svojej kamarátke Jodie Richards... Potom prišla hrozná správa!

Liam Payne a Jodie Richards sa zoznámili vďaka práci - Jodie dávala hudobníkovi lekcie zamerané na umelecké vystupovanie. Odvtedy zostali dobrými kamarátmi. „Mám k Liamovi veľmi blízko. Sme priateľmi roky,“ priznala pre Sky News. V kontakte boli aj v posledných chvíľach Liamovho života. Krátko pred smrťou jej písal. 

Najprv jej prišla správa v pondelok, teda dva dni pred smrťou. Pýtal sa jej, čo robí. „Myslím, že si chcel len skontrolovať, že som v poriadku, a pozrieť sa, ako sa všetci doma majú,“ vysvetlila Richards. Neskôr jej poslal fotku z izby, ako sedí na posteli. V utorok okolo štvrtej ráno poslal ďalšiu správu - vzhľadom na časový posun ju posielal približne okolo polnoci. 

Opýtala sa ho, či je v poriadku, na čo spevák odpovedal, že "odpočíva". Nič podozrivé vraj Jodie nezaznamenala. „Vyzeral byť v poriadku, vyzeral šťastne, vyzeral zdravo - žiadny dôvod k akýmkoľvek obavám.“ Už o pár hodín však svet obletela správa o jeho tragickom úmrtí a ona si myslela, že ide o podvodné správy. Rozhodla sa preto Liamovi rovno zavolať. 

„Snažila som sa mu zavolať. Samozrejme to nebral,“ opísala pre Sky News. Kamarátovi potom poslala správu. „Prosím, povedz mi, že to nie je pravda.“ Bohužiaľ, ako sa ukázalo, išlo o pravdivé informácie a Liam Payne skutočne zomrel po páde z 3. poschodia, zo svojej hotelovej izby. Či išlo o nešťastnú náhodu alebo tento krok plánoval, je predmetom vyšetrovania. 

Liam Payne
Zobraziť galériu (2)
Liam Payne  (Zdroj: SITA/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Viac o téme: Liam Payne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu